Πρόγραμμα SEO για Εταιρείες Αποφράξεων

 

 

Τι προσφέρει το πρόγραμμα;

Η προώθηση ιστοσελίδας απόφραξης βόθρου εμφανίζει τη σελίδα στην πρώτη δεκάδα των αποτελεσμάτων της Google όταν οι πελάτες ενδιαφέρονται να πάρουν προσφορές για εκκένωση βόθρου. Επίσης, θα την εμφανίσει σε άλλα κανάλια για δημιουργία traffic, όπως είναι οι χάρτες Google, blogs, social networks κλπ. Όσο περισσότερες εμφανίσεις παίρνει η ιστοσελίδα τόσο πιο πιθανό να προτιμήσουν εσάς οι πελάτες. To SEO για αποφράξεις με τις περισσότερες ιστοσελίδες λειτουργεί αδιάλειπτα μόλις πιάσει το Τοπ 10 (αντίθετα με ό,τι γίνεται με τις διαφημίσεις που πρέπει να τις ταίζετε και τις αγνοούν οι περισσότεροι. Εναλλακτικά, μπορούμε να βγάλουμε και βίντεο στην πρώτη δεκάδα του YouTube (δουλεύουμε με δικό σας κανάλι ή δημιουργούμε βίντεο εξ αρχής) για δείγματα της δουλειάς σας.

 

διόρθωση ταχύτητας site

A-επιπέδου (90+) Ταχύτητα

Content above-the-fold, πόροι εκτός οθόνης επισκέπτη που δε φορτώνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις Google Core Web Vitals, απαραίτητο στο SEO από το 2021.

 

 

Διόρθωση λαθών Search Console

 

Διόρθωση λαθών Search Console

Γρήγορη ευρετηρίαση, Sitemaps, Spam Backlinks, Λάθη Ταχύτητας, Structured Data (Schema Markup), Λάθη Layout.

 

 

Google Maps

Google Maps

Τοποθετεί την επιχείριση στο Top 3 του Google Maps listings που εμφανίζονται σε κινητά και desktop.

 

 

Video SEO

Video SEO

Μην περιμένετε πότε θα βγείτε στην πρώτη σελίδα. Βγάλτε βίντεο στα πρώτα αποτελέσματα του YouTube με link που οδηγεί στη σελίδα σας.

 

 

 

Πως θα σας βρίσκουν οι πελάτες

Αν ξοδεύετε χρόνο για καταχωρήσεις σε directories ή ξοδεύετε χρήματα για Google Ads θα έχετε δει ότι δεν παίρνετε αρκετό traffic. Οι κατάλογοι δεν έχουν καθόλου επισκέψεις, και οι διαφημίσεις τις περισσότερες φορές τις αποφεύγουν όσοι αναζητούν εταιρείες στη μηχανή. Αν παίρνετε κλικς από διαφημίσεις αλλά δεν έχετε θέσεις στην πρώτη σελίδα, υπολογίστε ότι πάνω από διπλάσιους πελάτες τους χάνετε γιατί ψάχνουν στα οργανικά αποτελέσματα που γίνονται με SEO. Πως θα σας βρίσκουν οι πελάτες:

 • Από τις θέσεις που θα εξασφαλίσετε στην πρώτη σελίδα της Google.
 • Από χάρτες Google που επιτρέπουν την καταχώριση της εταιρείας αποφράξεων και εμφανίζουν τις καταχωρήσεις μέσω χαρτών που ενσωματώνονται στα αποτελέσματα αναζήτησης (δηλαδή αν έχετε ήδη μια θέση, με τους χάρτες αποκτάτε διπλή εμφάνιση στα 10 πρώτα αποτελέσματα), όπως επίσης οι χάρτες παίζουν και στα κινητά τηλέφωνα.
 • Από την εμφάνιση της εταιρείας σε άλλα blogs με αρκετό traffic (referral websites). Οι εμφανίσεις γίνονται με επεξηγηματικά άρθρα, προσφορές, κλπ.
 • Από βίντεο που παρουσιάζουν δείγματα εργασιών ή επεξηγούν πως λειτουργείτε. Τα βίντεο θα φιλοξενούνται στο YouTube και θα στέλνουν επισκέπτες στη σελίδα σας.

 

 

Ποιο είναι το κόστος του προγράμματος;

Το κόστος είναι 300 ευρώ το μήνα. Αν η σελίδα σας είναι στα 50 πρώτα αποτελέσματα συνιστώ να μείνετε στο πρόγραμμα τουλάχιστον για 3 μήνες. Αν δε βρίσκεται στα πρώτα 50 θα χρειαστεί να μείνετε στο SEO πρόγραμμα για τουλάχιστον 6 μήνες.

 

 

Πότε θα βγω στην πρώτη σελίδα;

Αν η ιστοσελίδα της εταιρείας βρίσκεται στις πρώτες 5 σελίδες της μηχανής (πρώτα 50 αποτελέσματα) θα δείτε πρόοδο από το δεύτερο μήνα. Για ολοκλήρωση του έργου υπολογίστε 4-6 μήνες. Αν η ιστοσελίδα σας είναι μετά το 50ο αποτέλεσμα θα χρειαστεί 6-10 μήνες γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε περισσότερο περιεχόμενο σε θέματα που αναζητούν οι πελάτες:

 • Πόσο κοστίζει μια απόφραξη;
 • Πως γίνεται η απόφραξη της κουζίνας.
 • Ποια σημεία στο μπάνιο μπορούμε να αποφράξουμε;
 • Πως γίνεται ο καθαρισμός της αποχέτευσης.
 • Τι κάνει ακριβώς η απόφραξη με κάμερα.
 • Από τι εξαρτάται το κόστος απόφραξης;
 • Πώς γίνεται η απόφραξη της λεκάνης;
 • Κάθε πότε χρειάζεται συντήρηση της αποχέτευσης;
 • Τι πρέπει να προσέξουμε σε μια απόφραξη;
 • Τι σημαίνει βούλωσε η αποχέτευση;
 • Με ποια εργαλεία καθαρίζονται οι αποχετεύσεις;

 

 

Πρόγραμμα SEO για Αποφράξεις